skip to Main Content
Eneco Tour
Eneco Tour
Eneco Tour
Eneco Tour
Eneco Tour
Eneco Tour
Eneco Tour
Eneco TourEneco TourEneco TourEneco TourEneco TourEneco Tour

Mackpro verzorgt tijdens de Eneco tour veel uitingen die gerelateerd zijn aan Eneco. Mackpro organiseert de Eneco tour niet, maar is trots op haar bijdrage aan dit mooie evenement.

Eneco Bogen

Dagelijks wordt de exploitatie van alle Eneco bogen volgens de beveiligingsvoorschriften van de KNWU en UCI door Mackay Promotion verzorgt. De Eneco bogen verschijnen dagelijks op televisie.

Eneco Duurzame Finish Straat

Middels de Eneco windmolens boven de finish en de Eneco zonnetrailer die m.b.v de zonnepanelen zelf zijn energie opwekt wordt bijgedragen aan het verduurzamen en energieneutraal maken van het evenement.

Eneco Wielercentrale

In de Eneco wielercentrale kunnen deelnemers op één van de vier professionele fiets simulators ondervinden hoeveel energie zij zelf kunnen opwekken. De vermogens worden gemeten in het aantal ‘Watt’ en vervolgens vergeleken met het vermogen van een topsprinter in de Eneco tour, het vermogen dat de zonnetrailer levert en dat van een windmolen. Tevens ontvangen de deelnemers achteraf een e-mail waarin hun prestatie wordt weergegeven en nog eens vergeleken wordt met het verbruik van huishoudelijke apparatuur. Dit maakt de mensen bewuster van hun energieverbruik. De computers, beeldschermen, waterkoeler en ventilatoren in de stand worden allen gevoed met de stroom uit de Eneco zonnetrailer. Onder de knop ‘presentatie’ staat weergegeven hoe de Eneco Wielercentrale tot stand is gekomen.

Back To Top