skip to Main Content
eneco-weerstation-duurzaam-billboard-greenboard-reclame-zonne-energie-windenergie-a
eneco-weerstation-duurzaam-billboard-greenboard-reclame-zonne-energie-windenergie-a
eneco-weerstation-duurzaam-billboard-greenboard-reclame-zonne-energie-windenergie-b
eneco-weerstation-duurzaam-billboard-greenboard-reclame-zonne-energie-windenergie-c
eneco-weerstation-duurzaam-billboard-greenboard-reclame-zonne-energie-windenergie-d
eneco-weerstation-duurzaam-billboard-greenboard-reclame-zonne-energie-windenergie-e
eneco-weerstation-duurzaam-billboard-greenboard-reclame-zonne-energie-windenergie-i
eneco-weerstation-duurzaam-billboard-greenboard-reclame-zonne-energie-windenergie-f
eneco-weerstation-duurzaam-billboard-greenboard-reclame-zonne-energie-windenergie-g
eneco-weerstation-duurzaam-billboard-greenboard-reclame-zonne-energie-windenergie-h
eneco-weerstation-duurzaam-billboard-greenboard-reclame-zonne-energie-windenergie-aeneco-weerstation-duurzaam-billboard-greenboard-reclame-zonne-energie-windenergie-beneco-weerstation-duurzaam-billboard-greenboard-reclame-zonne-energie-windenergie-ceneco-weerstation-duurzaam-billboard-greenboard-reclame-zonne-energie-windenergie-deneco-weerstation-duurzaam-billboard-greenboard-reclame-zonne-energie-windenergie-eeneco-weerstation-duurzaam-billboard-greenboard-reclame-zonne-energie-windenergie-ieneco-weerstation-duurzaam-billboard-greenboard-reclame-zonne-energie-windenergie-feneco-weerstation-duurzaam-billboard-greenboard-reclame-zonne-energie-windenergie-geneco-weerstation-duurzaam-billboard-greenboard-reclame-zonne-energie-windenergie-h

Het Eneco weerstation is een duurzame, opvallende en dynamische oplossing om reclame te genereren. Door middel van de lichtkrant kan iedere gewenste tekstboodschap weergegeven worden. Bovendien kan de boodschap of informatie die wordt weergegeven ook ieder moment worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan het communiceren van de actuele weersomstandigheden zoals windkracht, windrichting en temperatuur of aan de tussenstanden of uitslagen van een wedstrijd. Een éénvoudig dynamisch ‘WELKOM’ doet het ook altijd goed, bijvoorbeeld bij een opening of open dag van een windmolenpark. De stroom die nodig is voor de lichtkrant wordt door het billboard zelf ter plaatse opgewekt. De windmolen en de zonnepanelen op het billboard zorgen hiervoor en de opgewekte energie wordt opgeslagen in het energiestation achter het billboard, zodat er altijd voldoende stroom aanwezig is om de lichtkrant aan te sturen. De lichtkrant beschikt over diverse special effects. Het billboard is maar liefst 4 meter breed en de windmolen staat op bijna 4,5 meter hoogte. De banner in het billboard kan geheel naar wens worden opgemaakt. Het is ook mogelijk om andere stroomverbruikers dan de lichtkrant aan te sluiten op dit duurzame energiestation.

Wordt standaard geleverd met:
· Op en afbouwservice;
· Installatie;
· Begeleiding;
· Eneco beachflags;
· Lichtkrant;
· Tekst en special effects naar wens;
· Eneco banner in frame;
· Eneco windmolen;
· Weerstation;
· Energiestation op transportkar;
· Verlengkabels.

Wij hebben ter plaatse nodig:
· Een ruimte van 4 meter breed x 1,5 meter diep en 4,5 meter hoogte voor de windmolen (frame billboard is 4 meter breed x 2,2 meter hoog).

Opties:
· Eneco ballonnen uitdeelactie;
· Achterwand geheel ontworpen op basis van uw thema.

Back To Top