skip to Main Content
rabobank-me-mover-fitnessbike-me-mover-me-mover-rental-partner-a
rabobank-me-mover-fitnessbike-me-mover-me-mover-rental-partner-a
rabobank-me-mover-fitnessbike-me-mover-me-mover-rental-partner-b
rabobank-me-mover-fitnessbike-me-mover-me-mover-rental-partner-c
rabobank-me-mover-fitnessbike-me-mover-me-mover-rental-partner-d
rabobank-me-mover-fitnessbike-me-mover-me-mover-rental-partner-arabobank-me-mover-fitnessbike-me-mover-me-mover-rental-partner-brabobank-me-mover-fitnessbike-me-mover-me-mover-rental-partner-crabobank-me-mover-fitnessbike-me-mover-me-mover-rental-partner-d

Mackpro is official rental partner van Me-Mover. De Me-Mover is een opvallende verschijning die gegarandeerd de aandacht trekt. Dit Innovatieve fitness-item is daarom uitermate geschikt voor promotionele doeleinden. De Me-Mover is wendbaar en kan zich daardoor gemakkelijk en vooral opvallend door de menigte verplaatsen. Denk aan beursvloeren en events. De Me-Movers worden bestuurd door sportieve en enthousiaste promotiemedewerkers in bijpassende promotiekleding. De frames van de Me-Movers kunnen wij voorzien van uw huisstijl. In de slideshow is een voorbeeld van de Rabobank Me-Mover opgenomen. Vanaf de Me-Mover kunnen bijvoorbeeld flyers of give-aways worden uitgedeeld.

De Me-Mover biedt een intensieve en optimale training voor het gehele lichaam. Een super leuke manier om naast veel plezier tegelijkertijd veel calorieën te verbranden. Met het unieke systeem van de Me-Mover worden 6 van de 8 belangrijkste spiergroepen met veel plezier ontwikkelt. De aandrijving werkt op basis van een dynamische loopbeweging.

Wordt standaard geleverd met:
· Transport naar locatie;
· Promotie-medewerkers.

Opties:
· Frame en accessoires in uw huisstijl.

Back To Top