skip to Main Content
Hockey-Rabo1
Hockey-Rabo1
rabobank-hockeysimulator-a
Hockey-Rabo2
Hockey-Rabo3
Hockey-Rabo4
Hockey-Rabo5
rabobank-hockeysimulator-b
Rabobank Hockeyspel op de beursvloer C
Rabobank Hockeyspel op de beursvloer B
Rabobank Hockeyspel op de beursvloer
Hockey-Rabo1rabobank-hockeysimulator-aHockey-Rabo2Hockey-Rabo3Hockey-Rabo4Hockey-Rabo5rabobank-hockeysimulator-bRabobank Hockeyspel op de beursvloer CRabobank Hockeyspel op de beursvloer BRabobank Hockeyspel op de beursvloer

Het Rabobank Hockey spel is in trek bij jong en oud. Bij dit behendigheidsspel is het de kunst om met 4 afslagen zoveel mogelijk punten te scoren. De moeilijkheidsgraad wordt grotendeels bepaald door de openingsgrootte van de vakken in de puntenbak. Scoren in de kleinste opening van de puntenbak levert de hoogste score op. Scoren in de grootste opening is voor iedereen goed te doen, maar levert dan ook minder punten op. Prestaties kunnen bijgehouden worden op de deelnameformulieren. Op het digitale scorebord wordt het klassement weergegeven. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld afwisselend een top 10 dames en een top 10 heren weer te geven. Deelnemers komen dan vaak terug om te kijken of ze nog steeds in de top 10 staan. Het is leuk om een prijs beschikbaar te stellen voor de deelnemers met de hoogste scores en evt. een herinnering aan iedere deelnemer mee te geven.

Wordt standaard geleverd met:
· Op- en afbouwservice;
· 4 uur begeleiding;
· Achterwand Rabobank Hockey;
· Digitaal scorebord + laptop;
· Rabobank Hockeysticks + ballen;
· Rabobank blauw speelveld;
· Rabobank balie (zie foto);
· Rabobank doel (puntenbak);
· Stoel;
· Deelnameformulieren t.b.v. contactgegevens en prestaties;
· Rabobank Tent t.b.v buitenevenementen;
· Verlengkabels.

Wij hebben ter plaatse nodig:
· Een ruimte van minimaal 3 meter lengte x 3 meter breedte (De lengte van het Rabobank blauwe speelveld is variabel van 3 meter lengte tot 5 meter lengte en daardoor praktisch overal inzetbaar)
· Een stroompunt 220 Volt/16A (Verbruik ca. 300 Watt.)

Back To Top