skip to Main Content
Shimano DI2 Tour
Shimano DI2 Tour
Shimano Di2 Tour
Shimano Di2 Tour
Shimano Di2 Tour
Shimano Di2 Tour
Shimano Di2 Tour
Shimano Di2 Tour
Shimano Di2 Tour
Shimano DI2 TourShimano Di2 TourShimano Di2 TourShimano Di2 TourShimano Di2 TourShimano Di2 TourShimano Di2 TourShimano Di2 Tour

Deze promotietour is een vervolg op de succesvolle XTR tour en Dura-Ace Di2 tour die wij in het verleden al voor Shimano mochten verzorgen. Het doel is om de deelnemers aan deze tour de ervaring en beleving van het elektronisch schakelen mee te geven door hun gedurende een aansprekende toertocht  een opvallende fiets met de Ultegra Di2 onderdelengroep mee te geven.

Vooraf is een selectie van een reeks grote wielertoertochten gemaakt waaronder de Ronde van Vlaanderen en Limburgs Mooiste. Deelnemers schrijven zich vooraf in via de website van Shimano op het gewenste evenement en de gewenste framemaat. De eerste inschrijvers per evenement krijgen een uitnodiging voor deelname.

De Shimano bus is volledig ingericht voor het transport van 12 fietsen en beschikt tevens over een mobiele werkplaats en ruimte voor de Shimano stand die bij de evenementen geplaatst wordt. De Shimano stand trekt veel aandacht bij de start en finish en de fietsen en deelnemers krijgen onderweg alle aandacht !

Vooraf wordt er geadverteerd in de bekende wielerbladen en op websites. Op basis van enqueteformulieren wordt tevens een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Het is prachtig om te zien hoe de deelnemers enthousiast terug komen en vertellen dat ze een geweldige dag gehad hebben!

Back To Top