skip to Main Content
shimano-steps-boog-shimano-a
shimano-steps-boog-shimano-a
shimano-steps-boog-shimano-b
shimano-steps-boog-shimano-c
shimano-steps-boog-shimano-d
shimano-steps-boog-shimano-e
shimano-steps-boog-shimano-f
shimano-steps-boog-shimano-g
shimano-steps-boog-shimano-ashimano-steps-boog-shimano-bshimano-steps-boog-shimano-cshimano-steps-boog-shimano-dshimano-steps-boog-shimano-eshimano-steps-boog-shimano-fshimano-steps-boog-shimano-g

De Shimano STEPS Boog heeft subtiele afmetingen van 6,5 meter breed x 4 meter hoog. Deze boog is uitermate geschikt om over een fietstest-parcours te plaatsen, maar ook voor entrees en als welkomstboog. De Shimano STEPS Boog wordt door Mackpro geplaatst. De doorloopbreedte is 4 meter en de doorloophoogte is ca. 2,5 meter. De poten zijn 1,2 meter dik. Deze zwarte boog kan voor wisselende thema’s of promoties aangepast worden. Zowel de banners op de horizontale buis als de banners op de poten zijn namelijk verwisselbaar. Bovendien is het mogelijk om een banner met opmaak naar wens onder de horizontale buis te hangen. Tijdens de Shimano STEPS tour hangt er standaard een banner onder de horizontale buis van deze boog.

De Shimano STEPS boog is vanwege haar beperkte hoogte niet geschikt om te plaatsen over een wedstrijdparcours en er passen geen auto’s onderdoor. Als u prominent aanwezig wilt zijn en een boog over een wedstrijdparcours wilt plaatsen adviseren wij de grotere Shimano Boog. Klik hier voor meer informatie en een slideshow naar de grote Shimano Boog.

Wordt standaard geleverd met:
· Op en afbouwservice;
· Blower;
· Verlengkabels.

Wij hebben ter plaatse nodig:
· Een ruimte van 6,5 meter breed x 4 meter hoogte;
· Een stroompunt 220 Volt/16A (Verbruik is ca. 350 Watt).

Opties:
· Banner om onder de Boog te hangen met tekst of afbeelding naar wens;
· Banners om op de boog te bevestigen in opmaak naar wens (2x horizontale tube + 4x op de poten).

Back To Top