skip to Main Content
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-a
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-a
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-a
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-c
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-d
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-e
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-f
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-g
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-h
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-i
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-j
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-k
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-l
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-m
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-n
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-o
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-p
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-q
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-r
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-s
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-t
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-u
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-v
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-w
shimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-ashimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-ashimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-cshimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-dshimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-eshimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-fshimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-gshimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-hshimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-ishimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-jshimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-kshimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-lshimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-mshimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-nshimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-oshimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-pshimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-qshimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-rshimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-sshimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-tshimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-ushimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-vshimano-steps-tour-beursstand-shimano-event-w

Gedurende de Shimano STEPS tour worden er diverse Europese landen aangedaan. De evenementen variëren van lokale dealerdagen tot meerdaagse internationale beurzen. Het doel van de Shimano STEPS tour is om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met het E-Bike systeem van Shimano.

Testfietsen worden op de juiste zadelhoogte afgesteld, zodat iedereen een proefrit kan maken op een fiets, afgemonteerd met het Shimano STEPS E-Bike systeem. Deelnemers ervaren daardoor zelf de voordelen van Shimano STEPS zoals de mogelijkheid om automatisch te schakelen, elektrisch te schakelen, de stille STEPS motor en de gebruiksvriendelijkheid van het intelligente Shimano STEPS E-Bike systeem. Getrainde medewerkers helpen de bezoekers op weg bij hun proefrit en nemen alle tijd om Shimano STEPS uit te leggen en vragen te beantwoorden.

Op beurzen wordt de complete Shimano STEPS beursstand opgebouwd en op buitenevenementen wordt gebruik gemaakt van de Shimano STEPS tenten.

Back To Top