skip to Main Content
Skoda Fietssimulator A
Skoda Fietssimulator A
Skoda Fietssimulator B
Skoda Fietssimulator C
Skoda Fietssimulator D
Skoda Fiets Simulator met teamuitrusting A
Skoda Fiets Simulator met teamuitrusting B
Skoda Fiets Simulator met teamuitrusting C
Skoda Fiets Simulator met teamuitrusting F
Skoda Fiets Simulator met teamuitrusting H
Skoda Fiets Simulator met teamuitrusting G
Skoda Fiets Simulator met teamuitrusting E
Skoda Fiets Simulator met teamuitrusting D
Skoda Fietssimulator ASkoda Fietssimulator BSkoda Fietssimulator CSkoda Fietssimulator DSkoda Fiets Simulator met teamuitrusting ASkoda Fiets Simulator met teamuitrusting BSkoda Fiets Simulator met teamuitrusting CSkoda Fiets Simulator met teamuitrusting FSkoda Fiets Simulator met teamuitrusting HSkoda Fiets Simulator met teamuitrusting GSkoda Fiets Simulator met teamuitrusting ESkoda Fiets Simulator met teamuitrusting D

De Skoda Fiets Simulator met teamuitrusting is een echte publiekstrekker. Het uitgebreide Skoda activatie pakket bestaat uit een Fietssimulator, dakdragers en fietsdragers met schitterende Cervélo carbon racefietsen. Met behulp van deze materialen wordt de uitstraling van een echte ploegleidersauto gecreëerd. De materialen worden opgetuigd op en rond de SUV modellen Skoda Karoq of Skoda Kodiaq. De Fietssimulator is ontwikkeld in samenwerking met Tacx en beschikt over de allerlaatste simulatietechnieken waaronder direct drive. Als het virtuele parcours stijler wordt neemt de trapweerstand toe. Dit geeft een optimaal realistisch racegevoel en slip is uitgesloten. De software is volledig uitgevoerd in de Skoda huisstijl met een mooi beginscherm, digitale Skoda boarding en een mooi Skoda eindscherm waarop de prestatie wordt weergegeven.

Deelnemers krijgen de tijd om aan de fiets te wennen en 2 virtuele rondjes in te fietsen. Daarna maken zij een vliegende start en sprinten 1 volle ronde over de virtuele Skoda wielerbaan. De simulatie wordt weergegeven op een prachtig groot 49 inch beeldscherm. Deelname is zeer laagdrempelig, spectaculair om naar te kijken en nog spectaculairder om zelf te doen. Het is optioneel mogelijk om deze Skoda Fiets Simulator uit te breiden met een digitaal scorebord in de Skoda huisstijl. Deelnemers komen met regelmaat terug om te kijken of zij nog deel uit maken van de top 10 vrouwen of top 10 mannen. Voor meer informatie over het digitale scorebord klik hier.

De Skoda Fiets Simulator met teamuitrusting is uitermate goed te combineren met de reusachtige opblaasbare Skoda bidon met een hoogte van maar liefst 5 meter. Voor meer informatie over de opblaasbare Skoda Reuze bidon klik hier. Het is eveneens leuk om mooie prijzen aan deze Skoda activatie te koppelen. Bijvoorbeeld het uitdelen van een Skoda bidon aan iedere deelnemer en evt. hoofdprijzen aan de top 3 waarbij je kunt denken aan een mooi Skoda wieleroutfit.

Wordt standaard geleverd met:

 • Op- en afbouwservice;
 • Complete opstelling met standaard, computer en 49 inch beeldschermen;
 • Exclusieve software voor het Skoda velodrome;
 • 1 Professionele Cervélo racefiets op simulator;
 • 2 Professionele Cervélo racefietsen op Skoda fietsendragers (op het dak van de Skoda);
 • Zwarte vloermat;
 • Verlengkabels.

Wij hebben ter plaatse nodig:

 • Een ruimte van ca. 3 meter lengte x 3 meter breedte;
 • Een stroompunt 220 Volt/16A (Verbruik ca. 600 Watt.)

Opties:

 • Digitaal scorebord om klassementen op weer te geven;
 • Skoda Reuze bidon;
 • Customizen van de software, aanpassen van de logo’s op de virtuele wielerbaan enz.;
 • Hardboard, in opmaak naar wens.
Back To Top