skip to Main Content
MyOrder
MyOrder
MyOrder activatie
MyOrderMyOrder activatie

Het uiteindelijke doel van de experience mobiel betalen en bankieren is dat zoveel mogelijk eindgebruikers gebruik maken van Mobiel Bankieren, MyOrder en de diverse Rabobank apps.

Aangezien veel eindgebruikers nog niet van het bestaan van de diverse platformen en systemen afweten is het van groot belang dat de eindgebruiker getriggerd wordt. Mackay Promotion verzorgt een grote diversiteit aan activaties. Deze activaties worden op ludieke wijze – in de Rabobank huisstijl – gepresenteerd. De activaties kunnen kleinschalig worden ingezet op bijeenkomsten of tijdens dorpsevenementen, maar zijn zeker zo geschikt om in te zetten op grote evenementen en drukbezochte locaties in grote steden. Voor ieder onderdeel bestaat een passend programma, maar activaties kunnen ook gecombineerd worden.

Mobiel Bankieren

De eindgebruiker wordt middels de opblaasbare reuze smartphone of de Rabobank iPad Presentatiewand getriggerd om stil te staan bij de Mobiel Bankieren app. De ambassaseurs Mobiel kunnen, mogelijk in samenwerking met medewerkers van Mackay Promotion, de eindgebruikers enthousiasmeren voor het gebruik van Mobiel Bankieren. De eindgebruiker kan ter plaatse de app downloaden of activeren op zijn of haar telefoon.

MyOrder mobiel bestellen en betalen

De totale MyOrder opstelling, inclusief bonnenprinter, wordt gepresenteerd en tevens wordt er een (fictieve) menulijst samengesteld. Mackay Promotion kan consumpties verzorgen zoals pizzapunten, drankjes of poffertjes, maar er kan ook samengewerkt worden met een locale cateraar. Deze ludieke activatie is zeer breed inzetbaar op evenementen, ledenvergaderingen, M-Commerce, bijeenkomsten en beurzen. Een drankje bestellen (kostenloos) met je mobiele telefoon dat vervolgens zo voor je op tafel geserveerd wordt is toch een geweldig leuke ervaring. Daarnaast biedt deze activatie de mogelijkheid om de verschillende mogelijkheden die het platform biedt op de eindgebruiker over te brengen. Deze MyOrder activatie wordt doorgaans ingezet in combinatie met een Rabobank Paviljoen.

Rabo Wallet

Veel mensen hebben gehoord van de Rabo Wallet, maar wat houdt het nu werkelijk in en hoe werkt het? Wij verzorgen live demonstraties onder begeleiding van een ervaren trainer waarbij mensen zelf Rabo Wallet kunnen ervaren en in aanraking komen met de vele mogelijkheden die deze oplossing al biedt.

Vraag voor meer informatie de brochure ‘Mobiel Betalen en Bankieren’ aan (alleen voor medewerkers van de Rabobank).

Back To Top